Nejnovější recenze ze sekce Plotry

Ověřený zákazník suntech.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 29. června 2012

Zakoupeno v suntech.cz

Doporučuje produkt

velkoformátová tiskárna A1 za dobrou cenu. U všech dodavatelů chybí sdělení že HP 111 roll nelze doplnit podavačem a zásobníkem, nutno kupovat HP 111 tray a dokupovat podavač rolí C7797A

HP Designjet T790

HP Designjet T790

Přidáno: 5. června 2012

Doporučuje produkt
  • Jednoduchá a v manuálu přesně popsaná montáž a instalace produktu.
  • Bez problému proběhla instalace a následně perfektní a rychlý tisk.

Velmi slušná cena.
Doporučuji všem malým kancelářím.

Silhouette SILHOUETTE-2

Přidáno: 28. prosince 2010

• dobrá cena
  • formát až A1 + tisk na roli
  • bezporuchový chod

Tiskárnu už používám několik let. Vybral jsem si ji kvůli ceně (je to prakticky skoro plotr, ale levnější) a formátu tisku A1. Důležitá byla možnost tisku z role. Podavač na roli jsem dokoupil samostatně a sám ho namontoval. Po vytisknutí výkresu tiskárna provede uřezání a tisk pokračuje dál. Inkousty jsou umístěny samostatně od tiskových hlav. Tiskovou hlavu je tedy potřeba občas vyměnit za novou. V mém případě tak jednou za rok a to potisknu poměrně hodně papíru (dopravní liniové stavby). V předním zásobníku máme A3, zezadu roli papíru šířky 610 mm.
Co se týká spolehlivosti, tak můžu napsat, že znám další 2 kolegy, kteří mají stejný typ tiskárny. Jen jeden z nich volal servis asi 2 měsíce po zakoupení. Problém se ale vyřešil.
Dále je potřeba kupovat správný papír (role). Jednou jsme experimentovali s jinou než osvědčenou značkou papíru a při skládání výkresů se inkoust na papíře rozmazával (a to dost).

Závěr: Pro velkou firmu (kde plotr jede prakticky pořád) tiskárna stačit nebude. Pro malou projektovou kancelář ale plně dostačuje. Počítejte také s tím, že zabere kus místa a přenášet ji budete ve dvou lidech. Vždy mějte v zásobě rezervní tiskovou hlavu. Dobrý poměr cena / výkon.

Přidáno: 8. listopadu 2010

• Cena
  • Rychlost tisku, hlukčnost

Za tyto peníze se to asi vyplatí, ale měli jsme starý plotr HP 650 a tisknul rychleji a byl méně hlučný.

Canon iPF-710

Canon iPF-710

Přidáno: 2. listopadu 2010

• Doporučuji

Skwjelé parametry.

Přidáno: 28. února 2010

• velký formát A1
  • automatický podavač až do formátu A2!!
  • velmi rychle a dokonale vytisknoutá stránka
  • ekonomický tisk díky velkým zásobníků inkoustu
  • Větší rozměry a hmotnsot
  • S podavačem na A2 zabírá opravdu hodně místa a vyžaduje podložku nejméně 70cm na hloubku a 110cm na šířku

Tuto tískárnu mám doma na tisknutí cad výkresů a řeknu vám že nic lepšího snad není. Je rychlá, skvělá a levná. Co více si přát. já nejčastěji využívám tisk na A2 a proto je pro mě neocenitelný A2 automatický podavač. Co se týče rychlosti tak A2 je vytištěna za cca 1 minutu což považuji za výborné a docst rychlé. Ceny kártriží jsou docela přijatelné a hlavně jsou velkokapacitní takže něco vydrží. Já sjem sní moc spokojený a věřím že s ní bude spokojený každý, kdo potřebuje tislknout z role tak existuje verze NR které to umí a to i sautomatickou řezačkou. Za mě doporučuji všem co potřebují tisknout cad grafiku, na fotky to moc není ale i tak se dají tisknout,ale nečekejte bůch ví co. Doporučuji!!

Přidáno: 29. ledna 2010

Zakoupeno v IT Děčín, s.r.o.

• Kvalitní a poměrně rychlý tisk výkresové dokumentace
  • Dobrá obsluha, včetně vkládání role papíru
  • Cenově dostupný
  • Manuál dodávaný firmou HP pro zprovoznění tiskárny je poměrně dosti složitý a zmatený. Totéž i u stojanu, kde není v návodu popsáno, že šrouby na levé straně nemají být dotaženy na doraz schválně a člověk to musí po dlouhé době objevit až na spodní straně plotteru vylisované do plastu.

Produkt jsem si vybral, protože pro mé potřeby mi plně vyhovovaly jak parametry, tak cena.
Zkušenosti jsou zatím velmi dobré
Produkt se používá dobře.
Ano, doporučil.
Protože doporučil :o)
Nevidím důvod si dívat na něco pozor

HP Designjet Z6100

HP Designjet Z6100